Službeni internet portal Varaždinska županija

Info dan: Uspostava organizacijskih okvira za uspješnu provedbu EU projekata na lokalnoj i regionalnoj razini

OBJAVLJENO 07.05.2019.

Poštovani,
pozivamo Vas na info dan pod nazivom Uspostava organizacijskih okvira za uspješnu provedbu EU projekata na lokalnoj i regionalnoj razini, koji će se održati u sklopu provedbe projekta ,,Suradnja za razvoj", Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA).

Info dan će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine, s početkom u 10.00 sati, u Skupštinskoj dvorani Županijske palače (Franjevački trg 7, Varaždin).

Projekt „Suradnja za razvoj" financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija, Prioritetne osi 10 - Tehnička pomoć.

U projektu „Suradnja za razvoj" zaposlenici Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije pružat će besplatnu savjetodavnu podršku jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao i ostalim javnopravnim tijelima s područja Varaždinske županije, u pripremi i provedbi projekata koji se mogu financirati sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Također, u projektu će se provoditi različite besplatne informativne i edukativne aktivnosti namijenjene jedinicama lokalne i regionalne samouprave, javnopravnim tijelima, ali i ostalim zainteresiranim skupinama s područja Varaždinske županije, a u svrhu jačanja njihovih kapaciteta za pripremu i provedbu projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ukupna vrijednost projekta „Suradnja za razvoj" iznosi 23.754.679,20 HRK, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 20.191.477,32 HRK, odnosno 85%. Projekt traje 60 mjeseci, od 1. siječnja 2019. do 31. prosinca 2023.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na info danu potvrdite najkasnije do 07. svibnja 2019. godine na ivana.prikratki@rrvz.hr ili vesnica.matokovic@rrvz.hr.

NAJČITANIJE NOVOSTI