Službeni internet portal Varaždinska županija

U sklopu projekta energetske obnove zgrade Vodotornja potpisana tri ugovora za nadzor i zaštitu na radu

OBJAVLJENO 30.05.2019.

Tri ugovora o uslugama projektantskog nadzora, stručnog nadzora te uslugama koordinatora zaštite na radu potpisana su u sklopu EU projekta energetske obnove zgrade Vodotornja u Vrazovoj ulici u Varaždinu, čiji je nositelj Varaždinska županija. 

Zamjenik župana Robert Vugrin je u četvrtak, 30. svibnja 2019., s Ivanom Kapovom iz tvrtke Kapov d.o.o. iz Splita potpisao ugovor o uslugama projektantskog nadzora nad izvođenjem radova na energetskoj obnovi. Vrijednost ugovora je 99.875,00 kuna s PDV-om.

Prošli mjesec je s IPC-inženjeringom d.o.o. iz Ivanca potpisan ugovor o uslugama stručnog nadzora vrijedan 111.375,00 kuna s PDV-om.

Uz to, sa zajednicom gospodarskih subjekata Tesla d.o.o. iz Klenovnika i Vizor d.o.o. iz Varaždina potpisan je ugovor o uslugama koordinatora zaštite na radu vrijedan 23.625 kuna s PDV-om.

Za same radove energetske obnove zgrade Vodotornja u tijeku je postupak javne nabave.

Projekt se sa 6.392.197,50 kuna sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj unutar Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014 .- 2020.“  Prema ugovoru o dodjeli bespovratnih EU sredstva, ukupna vrijednost projekta je 13,9 milijuna kuna.

NAJČITANIJE NOVOSTI