Službeni internet portal Varaždinska županija

Uvodna konferencija u sklopu projekta „Suradnja za razvoj'' održava se ovog petka u Maloj dvorani Županijske palače

OBJAVLJENO 09.12.2019.

U petak, 13. prosinca 2019. godine, s početkom u 10.00 sati, u Maloj dvorani Županijske palače održat će se uvodna konferencija projekta „Suradnja za razvoj“. Konferencija je namijenjena zaposlenicima javnopravnih tijela s područja Varaždinske županije, koji su ujedno i ciljna skupina projekta.

Projekt ''Suradnja za razvoj'' provodi Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA), a financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija, Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć.

Uvodna konferencija koncipirana je na način da sudionici kroz neformalno druženje, stupe u izravan kontakt sa zaposlenicima JURA-e te saznaju detalje o projektu, kao i načine na koje mogu iskoristiti aktivnosti projekta u svrhu razvoja i daljnjeg unaprjeđenja rada svojih organizacija.

U projektu „Suradnja za razvoj“ zaposlenici JURA-e pružaju besplatnu stručnu pomoć za pripremu i provedbu razvojnih projekata, te provode različite besplatne informativne i edukativne aktivnosti namijenjene javnopravnim tijelima te ostalim zainteresiranim skupinama s područja Varaždinske županije, a u svrhu jačanja njihova kapaciteta za pripremu i provedbu projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Ukupna vrijednost projekta „Suradnja za razvoj“ iznosi 23.754.679,20 HRK, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 20.191.477,32 HRK, odnosno 85%. Projekt traje 60 mjeseci, od 1. siječnja 2019. do 31. prosinca 2023.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 11. prosinca 2019. na ivana.prikratki@rrvz.hr ili vesnica.matoković@rrvz.hr.

NAJČITANIJE NOVOSTI